Перший заїзд духовно-патріотичного табору «Покрова»

DSC_0284«У людині все має бути прекрасним: і обличчя, і одяг, і душа, і думки.» Так сказав Антон Павлович Чехов.   І він не помилився, бо людина, вінець Божого творіння і носить у собі Божий Образ.DSC_0296

 

 

 

 

 

 

image-0-02-05-897750874629a9cdbae36f76c4b0e662f578ddef4db159baa8fca1431a239484-V Маючи вільну волю і право вибору між добром і злом, люди часто втрачають Божий образ…Тому нам потрібно берегти його з дитинства  як зіницю ока і очищати від усякої скверни. Щоб душа була світлою і думки чистими.

Православний духовно-патріотичний табір «ПОКРОВА», Свято-Покровської парафії м. Березне, вже  сьомий раз зібрав  побожних дітей для того щоб допомогти їм пізнати істину зробити вільними від зла.

Головне завдання табору, збагатити дітей духовно. Укріпити їх у вірі Православній, засіяти у їхніх серцях зерна доброго і справедливого. Навчити їх любити Бога всім серцем своїм і всією істотою своєю і любити матір Україну як самого себе.

Поруч з духовно-патріотичним вихованням в таборі відбувалося і фізичне виховання а також розвиток мистецтва і культури через активну участь у художній самодіяльності.

З 17 по 24 липня у селі Моквин Березнівського району 62 дітей віком від 7 до15 років, із міста Дубного , Рівного і Березнівського району жили як одна християнська родина. Кожного ранку і кожного вечора до неба линула щира дитяча молитва. Господь посилав на острів ангелів в людській плоті, щедрих добрих людей які привозили дітям гостинці.

Християнський табір обминали усякі негоди. Божа матір покривала його своїм омофором.

З 31 липня по 5 серпня у селі Поляни Березнівського району, відбудеться другий заїзд табору «ПОКРОВА»

 

Митрофорний протоієрей Мирослав Синиця

Благочинний Березнівського району УПЦ КП